Skycam.ee

Working time

Overview

Over the past year we have been working with most of production companies in Estonia filming for commercials, feature films and documentaries. We’ve also been flying in India, Finland, Norway and Italy and truly love love travelling. Some examples of footage we’ve produced can be seen skycam.ee/showreel.

Cameras

Our own cameras include DSLR’s (Lumix GH4 with up to 4k internal recording capability, Canon 5dmk3), Blackmagic Cinema 4k, Sony FS7, Red Scarlet Dragon. Technically we can fly any camera that would fit on MõVI

MõVI

Mövi (we have whole range – M5, M10, M15) Mövi is also part of our wirecam / cablecam solution, which can successfully replace drones in some places – indoors, flying over crowds, longer live broadcasts. Obviously Mövi can be used as handheld, rigged on car or train or do whatever else we can invent.

 

Viimase aasta  jooksul oleme töötanud enamusega Eesti tuntud produktsioonidest, osalenud reklaamide, installatsioonide, mängufilmide ja dokumentaalide võtetel. Mõned näited meie töödest skycam.ee/showreel.

Enda kaamerateks on DSLR’id (Lumix GH4, Canon 5dmk3), Blackmagic Cinema 4k, Sony FS7, Red Scarlet Dragon. Tehniliselt võib õhku viia muidugi ükskõik mis muu kaamera, mis mahub Mövi peale (meil on kõik Mövi’d olemas – M5, M10 ja M15).

Mövi on ka osa meie wirecam / cablecam / köiekaamera “liinilennu” lahendusest, mida saab kasutada kohtades, kuhu drooniga ei pääse – siseruumid, inimeste peade kohal kontsertitel, pikematel otseülekannetel – näide.

Loomulikult saab Mövi’ga niisama ka ringi joosta, rig’ida auto külge ja teha kõike muud huvitavat.